Hypotheken Wij doorgronden dat.

Verdwaald in het doolhof van hypotheken? Je bent niet de enige. Een hypotheek afsluiten gaat tenslotte niet alleen maar om de laagste rente. Er komt een heel voorwaardenpakket bij; wat past er nu écht bij jouw situatie? Laat je adviseren door Vissers Advies. Wij hebben enorm veel kennis en ervaring in huis en we blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We zijn niet gebonden aan maatschappijen of banken. Wij zoeken net zo lang tot we een hypotheek vinden die het beste bij jóu past.

Hypotheken - Vissers Advies

Een hypotheek waar je mee thuis kunt komen.

We onderzoeken wat je mogelijkheden zijn voor het afsluiten van een hypotheek. Daarvoor bepalen we eerst nauwkeurig jouw financiële positie. We vragen ook wat jouw wensen en doelen zijn, hoeveel je zelf al over hypotheken weet en welke risico’s je wel of juist niet wilt nemen. Je maakt een weloverwogen keuze. Dankzij onze uitstekende contacten met de aanbieders van financiële producten kunnen wij ook de bemiddeling geheel voor je verzorgen. Daarbij zijn wij er voor jou; wij behartigen jóuw belangen. Je krijgt een hypotheek waar je mee thuis kunt komen.

Hypotheken - Vissers Advies

Helderheid & transparantie

Dat is toch dubbel, helder en transparant? Jazeker, en dat is de bedoeling ook. We zijn helder over jouw mogelijkheden, én volledig transparant over de beloning voor onze dienstverlening.

Vragen of wijzigingen?

Heb je vragen over jouw hypotheek of over je mogelijkheden voor een nieuwe hypotheek? Ben je klant en wil je wijzigingen doorgeven? Bel of e-mail ons. Wij antwoorden snel en duidelijk; je weet meteen waar je aan toe bent.