Verzekeren Ook voor particulieren.

Je wilt je auto verzekeren. Of je huis, vakantie, zorgkosten. Je gaat op zoek naar verzekeringen met de laagste premie. Wij snappen dat. Maar weet je ook wát je verzekert als je die laagste premie gevonden hebt? Weet je wat er in de polis staat? Wij wel.

Verzekeren - Vissers Advies

Meer dan een aantrekkelijke premie.

Bij Vissers Advies krijg je niet zomaar een aantrekkelijke premie voorgeschoteld. Wij leggen je haarfijn uit wat de polis inhoudt. We vertellen je wat er precies verzekerd wordt en waarom dat in jouw situatie een slimme keuze is. Wij zijn niet afhankelijk van afspraken met verzekeringsmaatschappijen. Je kunt erop vertrouwen dat wij er voor jóu zijn; niet alleen om een verzekering af te sluiten, maar ook bij afhandeling van schade of bij vragen. Zoek niet langer naar de juiste verzekering. Dat kunnen wij veel beter. Neem contact met ons op en wij regelen het. Gewoon, voor de zekerheid.

Particulier verzekeren - Vissers Advies

Bij schade meteen duidelijkheid.

Wij vinden een nette en snelle afhandeling van schadeclaims vanzelfsprekend, juist omdat een schade al vervelend genoeg voor jou is. Wij controleren direct of de schade gedekt is door de polis. Je hebt meteen duidelijkheid. De schadeclaim verzorgen wij tot in de puntjes, waarbij jóuw belang voorop staat!

Vragen? Wijzigingen? Schade?

Heb je vragen over jouw verzekeringssituatie of over een specifieke verzekering? Ben je klant en wil je wijzigingen doorgeven of een schade melden? Bel of e-mail ons. Wij antwoorden snel en duidelijk; je weet meteen waar je aan toe bent.