Verzekeren voor entertainment

Ben je een DJ, manager of producer en heb je geen tijd om over jouw verzekeringen na te denken? Bel ons, wij nemen het je uit handen. Wil je een groot evenement organiseren vraag ons naar de mogelijkheden om je risico's te verzekeren. Wij begrijpen dat.

Verzekeren - Vissers Advies

Wij hebben ervaring in de entertainmentbranche

Dankzij onze ruime ervaring in de entertainmentbranche zijn wij bekend met de risico’s die je kan lopen. Of het nu gaat om een oesterparty, een modeshow, beurs of muziekfeest: de specialisten van Vissers Advies gaan graag met je in gesprek om de risico’s in kaart te brengen. Wij vinden voor jou de beste verzekering!

Specials - Verzekeren: Entertainment - Vissers Advies

Bij schade meteen duidelijkheid

Schade is niet leuk. Sterker nog, het kan een bedreiging zijn voor je onderneming! Wij vinden het belangrijk dat een schade snel en doeltreffend wordt afgehandeld. Daarom geven we jou meteen duidelijkheid over je verzekeringssituatie. Vanzelfsprekend handelen wij een schadeclaim zorgvuldig en vlot af. Daarbij zetten we jóuw belang voorop!

Vragen? Wijzigingen? Schade?

Heb je vragen over jouw verzekeringssituatie of over een specifieke verzekering? Ben je klant en wil je wijzigingen doorgeven of een schade melden? Bel of e-mail ons. Wij antwoorden snel en duidelijk; je weet meteen waar je aan toe bent.

Overige toepassingen