Vissers Advies - Kantoor II

Klantenservices Met-een-stapje-extra

Goede dienstverlening zit vaak in simpele dingen. De telefoon tijdig aannemen bijvoorbeeld, of een e-mail meteen beantwoorden. Wij beantwoorden je vragen snel en helder.

http://Vissers%20Advies%20-%20Klantenservice

Zo snel mogelijk antwoord nodig?

Neem telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen we je sneller te woord staan en meedenken in urgente situaties. Waar nodig is het ook een eenvoudige manier om een afspraak in te plannen.

Bel naar (076) 504 2900

Wijzigingen, schade of klachten melden?

In dat geval kun je het beste gebruik maken van ons slimme contactformulier op de contact-pagina, zodat we direct de data op de juiste plek in ons systeem kunnen plaatsen. Je kunt ook zelf een e-mail sturen naar info@vissersadvies.nl. Wij reageren altijd zo snel mogelijk. Heb je liever telefonisch contact? Bel gerust!

Mail naar info@vissersadvies.nl
?>

Reviews van klanten

Jan

17-01-2024

Altijd een luisterend oor. Er word tijd genomen voor een goed advies En heel belangrijk, vriendelijk personeel.

Tessy

21-12-2023

Prettig en kundig advies gekregen en snel afgehandeld

Bas

26-11-2023

Met een paar telefoontjes heeft Vissers advies alles afgehandeld zonder dat ik er zelf tijd in hoefde te stoppen. Super fijn met 2 drukke winkels.

J.R.

16-11-2023

Vissers Adviesgroep reageert altijd snel, deskundig en eerlijk. Ze denken echt met je mee, ook in eventuele andere mogelijkheden.

M

01-09-2023

Heel fijn schakelen met de Visser Advies, altijd deskundig advies en behulpzaam.

SCM

29-08-2023

We zijn tot nu toe goed geholpen met de schades welke we hebben opgelopen. Het is nog niet helemaal afgerond maat tot nu toe naar tevredenheid.

Patrick

16-08-2023

Al een aantal jaar verzekerd bij Vissers Advies en erg tevreden. Als er een schade prive of zakelijk is, wordt deze altijd snel en vakkundig afgehandeld, zonder dat je daar als klant veel voor hoeft te doen. Ook het meedenkend vermogen stellen we erg op prijs. Zeker een aanrader voor al je verzekeringen.

J.C.M.

02-08-2023

Het contact was persoonlijk en de schade werd vlot afgehandeld

Mark

18-07-2023

Snelle en doeltreffende afhandeling. Duidelijke opsomming van de benodigde informatie en goede opvolging.

Jorrit

10-05-2023

Vissers adviesgroep geeft me het gevoel dat ze in mijn team zitten. Ze vragen naar het probleem en lossen het vrijwel altijd juist op.