Zakelijk verzekeren Wij begrijpen dat.

Je bent een ervaren ondernemer. Of een enthousiaste starter. Hoe het ook zij, je wilt voor jezelf, je bedrijf en je personeel goede verzekeringen. Het liefst zo voordelig mogelijk. Dat begrijpen wij. Maar weet je wat er in de polis staat? Heb je wel eens in de clausules en voorwaarden gekeken? Heb je wel wat je denkt te hebben en weet je zeker dat je het juiste verzekert?

Verzekeren - Vissers Advies

Vissers Advies weet de juiste weg.

Dankzij onze grote kennis en ervaring weten wij wat er speelt in de wereld van de ondernemer. We spreken dezelfde taal. Daardoor weten wij ook wat je als ondernemer zou moeten verzekeren, wat er in jouw polismap zou moeten zitten. Met een zorgvuldige risicoanalyse stellen we vast wat je in jouw situatie zou moeten verzekeren - en wat er eventueel niet nodig is, zodat je kunt besparen op de kosten. Wij weten de weg in het woud van zakelijke verzekeringen, polisvoorwaarden en clausules; met ons erbij hoef je niet te verdwalen. Neem contact met ons op en wij regelen het. Gewoon, voor de zekerheid.

Zakelijk verzekeren - Vissers Advies

Bij schade meteen duidelijkheid.

Schade is niet leuk. Sterker nog, het kan een bedreiging zijn voor je onderneming! Wij vinden het belangrijk dat een schade snel en doeltreffend wordt afgehandeld. Daarom geven we jou meteen duidelijkheid over je verzekeringssituatie. Vanzelfsprekend handelen wij een schadeclaim zorgvuldig en vlot af. Daarbij zetten we jóuw belang voorop!

Vragen? Wijzigingen? Schade?

Heb je vragen over jouw verzekeringssituatie of over een specifieke verzekering? Ben je klant en wil je wijzigingen doorgeven of een schade melden? Bel of e-mail ons. Wij antwoorden snel en duidelijk; je weet meteen waar je aan toe bent.

Diverse toepassingen