Specials gewilde uitdagingen

Naast onze vaste werkzaamheden zoals verzekeringen en hypotheken, bieden wij zogenoemde ‘specials’. Specials zijn verzekeringsoplossingen waarmee Vissers Advies zich onderscheidt van de standaard markt. Het zijn oplossingen voor bijzondere situaties, die ons werk zóveel spectaculairder maken. Aan wat voor verzekeringen moet je dan denken? Stel, je verhuist naar het buitenland en je laat je uitschrijven in Nederland; hoe sluit je dan een zorgverzekering af? Wij kunnen je daarin deskundig adviseren. Een ander voorbeeld: verzekeringen voor festivals en concerten waar meer dan 20.000 bezoekers op afkomen. Meer voorbeelden? Het verzekeren van grote gebouwen of flats, verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), verzekeringen voor goederentransport via land, zee of lucht… Hoe bijzonder je situatie ook is, wij doorgronden dat!

Specials - Vissers Advies

Geen enkel scenario is voor ons te gek.

Ieder speciaal probleem is voor ons een aparte uitdaging. Of je nu een kleine ondernemer bent die wel wat speurhulp naar de beste verzekering kan gebruiken, of de grootste DJ ter wereld die een evenement moet verzekeren, wij houden van diversiteit! Weten wat er allemaal mogelijk is? Vraag ons ernaar! Wij gaan meteen voor je aan de slag en vertellen in no-time waar je aan toe bent. Alles geheel vrijblijvend natuurlijk. Dienstverlening-met-een-stapje-extra noemen wij dat.

Specials - Verzekeren: Entertainment - Vissers Advies

Helderheid & transparantie.

Dat is toch dubbel, helder en transparant? Jazeker, en dat is de bedoeling ook. We zijn helder over jouw mogelijkheden, én volledig transparant over de beloning voor onze dienstverlening.

Wees niet bang om te vragen.

Je weet pas of jouw vraag té gek is, als je ernaar vraagt. Wij kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: bij Vissers is dat het nooit het geval. Daag ons vooral uit en geef ons een belletje of mailtje!

Diverse toepassingen