Transport & Logisitiek

Je hebt een transportbedrijf en regelt transporten over spoor, zee en weg. Of je bent eigenaar van een co-pack- of verpakkingsbedrijf. Eén ding is zeker: er komt van alles op je af. Wie is waarvoor aansprakelijk en wanneer? Wij gaan graag met je in gesprek om de verschillende risico’s in kaart te brengen en goede verzekeringsoplossingen te bieden.

Verzekeren - Vissers Advies

Vissers Advies denkt met je mee.

Wie is verantwoordelijk voor het transport en vanaf wanneer? Is daar goed over nagedacht en sluit de verzekering erop aan? Wat gebeurt er als een verkeerde datum op een verpakking gedrukt wordt? Of wanneer producten teruggeroepen moeten worden uit de markt? De vergoeding voor de kosten van het terughalen van producten of de financiële gevolgen als iets misgaat bij het transport van goederen: wij zoeken nauwkeurig voor je uit wat je in jouw situatie kunt verzekeren en onder welke voorwaarden. Vraag Vissers Advies naar de mogelijkheden.

Verzekeren: Transport & Logistiek - Vissers Advies

Bij schade meteen duidelijkheid.

Schade is niet leuk. Sterker nog, het kan een bedreiging zijn voor je onderneming! Wij vinden het belangrijk dat een schade snel en doeltreffend wordt afgehandeld. Daarom geven we jou meteen duidelijkheid over je verzekeringssituatie. Vanzelfsprekend handelen wij een schadeclaim zorgvuldig en vlot af. Daarbij zetten we jóuw belang voorop!

Vragen? Wijzigingen? Schade?

Heb je vragen over jouw verzekeringssituatie of over een specifieke verzekering? Ben je klant en wil je wijzigingen doorgeven of een schade melden? Bel of e-mail ons. Wij antwoorden snel en duidelijk; je weet meteen waar je aan toe bent.

Overige toepassingen